Olac Becheanu Societate Civila de Avocati Bucuresti
Acasa // Despre Noi //
 
 Noul Cod Civil

Noul Cod Civil a intrat in vigoare la 1 octombrie 2011. Iata principalele noutati si modificari din domeniul dreptului familiei:

:: Despagubiri la divort:: Logodna:: Locuinta familiala:: Regimul matrimonial:: Cusodia comuna

 Domenii de Expertiza
+ Divort
:: Despre Divort:: Divort in instanta:: Divort prin acord:: Divort cu copii minori :: Divortul romanilor din strainatate :: Persoane cu nationalitati diferite :: Dreptul de folosinta la divort :: Drepturile mamei si tatalui
+ Custodia Copiilor
:: Despre Custodia Copiilor :: Pensia de intretinere :: Programul de vizita :: Ascultarea copiilor minori :: Stabilirea domiciliului :: Chestiuni de crestere si educare
+ Modificarea Custodiei
:: Despre modificarea custodiei
+ Partajul Bunurilor Comune
:: Despre Partaj :: Partajul inteligent financiar :: Tranzactia judiciara :: Stabilirea regimului matrimonial
+ Cazuri Internationale
:: Rapire Internationala de Copii :: CEDO:: Recunoastere hotarari
+ Conflicte de Paternitate
:: Tagada de paternitate :: Contestarea recunoasterii:: Stabilirea paternitatii

 Misiune si Valori

"Fie ca este vorba de divort, custodia copiilor sau partaj judiciar, cel mai important instrument pe care il oferim clientilor nostri este controlul asupra situatiei in care se afla."


"Increderea reprezinta principalul temei al relatiei client-avocat. Suntem constienti de impactul muncii noastre asupra celor pe care ii reprezentam si oferim angajamentelor asumate intreaga noastra atentie si pricepere."


  Uniunea Nationala a Barourilor din Romania
  Baroul Bucuresti
  "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati
  Toate Drepturile Rezervate © 2000 - 2016
 Despre Noi

Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" este specializat in toate gama de probleme de familie, inclusiv divort, cusotida copiilor, partajul bunurilor comune, tranzactii financiare, conflicte de paternitate si cazuri internationale. Indiferent de sitautia dvs., Societatea noastra va poate sfatui.

La inceputul oricarui proces de dreptul familiei, situatia poate parea colesitoare. Societatea noastra este aici pentru a va ajuta si a va ghida astfel incat situatia dvs. sa aiba o finalitate rapida si cat mai corecta. Sistemul legal este complex si in continua modificare, motiv pentru care a beneficia de serviciile unui avocat specializat reprezinta un bun punct de pornire.


divort logo

Societatea noastra spera si incearca in toate cazurile ca problemele sa fie rezolvate prin negociere si, de cele mai multe ori, asa se si intampla. Totusi, daca o solutie amiabila nu este posibila, Societatea noastra are o experienta bogata si indelungata de litigare in instanta.

Perioada procesului poate fi stresanta, dar indiferent care este problema, asistenta unui avocat specializat poate face toata diferenta.


Societatea noastra in cifre:

- peste 15 ani de experienta;
- peste 20 de consultante la Societatea noastra in fiecare luna;
- peste 50 de consultante on-line in fiecare luna;
- peste 100 de termene de judecata in fiecare an;


  Diana-Iulia Olac, avocat

Diana-Iulia Olac este avocatul titular al Societatii cu acelasi nume. Doamna avocat este absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Drept si este membra a Baroului Bucuresti din anul 2000.

Doamna avocat Olac este in special recunoscuta pentru activitatea sa in cazuri dificile privitoare la divort si custodia minorilor, pentru calitatile de comunicator si negociator eficient, precum si pentru abilitatea de a gasi solutii practice de rezolvare a litigiilor de partaj judiciar.

In prezent, doamna Olac gestioneaza in mod direct cele mai complexe cazuri ale Societatii, precum cereri de exercitare exclusiva a autoritatii parintesti, de stabilire a locuintei copiilor la tata, de modificare a masurilor luate cu privire la minor, de conflicte de paternitate, precum si cazuri de rapire internationala de copii.

Incepand din anul 2011, doamna Olac este mediator acreditat si asociat al SCPM Becheanu, Olac.

 

Diana-Iulia Olac

Doamna avocat Olac colaboreaza frecvent cu diferite publicatii, avand articole si opinii aparute in cotidianele Adevarul, Libertatea, revista Reader's Digest, s.a.m.d., precum si in cadrul mai multor emisiuni TV.


 Tudor Becheanu, avocat

Tudor Becheanu este absolvent al Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Drept si este membru al Baroului Bucuresti.

Domnul avocat Becheanu este apreciat pentru cunostintele temeinice de dreptul familiei si de drept international privat in domeniul dreptului familiei, precum si pentru experienta acumulata in litigii de acest tip.

In cadrul Societatii, domnul avocat Becheanu este in mod special responsabil cu cazurile de divort, de stabilire sau modificare a programelor de relatii personale, de partaj, precum si cele mai multe dintre cazurile internationale ale Societatii, inclusiv dosarele de divort international.

Impreuna cu doamna avocat Olac, este mediator acreditat in cadrul SCPM Becheanu, Olac.

 

Paul-Tudor Becheanu


 Parerea clientilor nostri

"Informatiile juridice oferite de reprezentantii Societatii au fost de cea mai inalta clasa, iar asistenta in fata instantei de judecata a fost una de exceptie. In urma experientei mele, vreau sa transmit potentialilor clienti sa aiba foarte mare incredere in Societatea Diana-Iulia Olac. Eu sunt foarte multumit de derularea si finalizarea actiunii mele. Nu m-am asteptat sa intalnesc asemenea profesionalism din partea unui cabinet de avocatura. In cazul nefericit in care aveti nevoie de un profesionist in probleme de divort si incredintare/modificarea custodiei apelati cu incredere la acest cabinet."

Nume Privat, tatal unui baietel.
Caz: divort si custodia copiilor.

Mai ai alte intrebari? Contacteaza-ne acum.

 Programari

divort logo

Telefon: 0722 234 576
Fax: 021 231 61 42

E-mail:
office@biroudeavocatura.ro
Orar:
Luni-Joi 09 - 18
Vineri 09 - 16

 
 

 Pentru orice fel de intrebari sau daca doriti sa ne contactati direct, va rugam sa ne sunati la:
(004)0722 234 576 sau pe fax la (004)021 231 61 42
Bucuresti


prima pagina

termeni de utilizare

contact