Av. Diana-Iulia Olac

Diana Iulia Olac

Doamna avocat Diana-Iulia Olac este absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Drept si este membra a Baroului Bucuresti din anul 2000. Diana este totodata absolventa cursului de master Evaluarea Proprietatilor Imobiliare din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Diana este in special recunoscuta pentru activitatea sa in cazuri dificile privitoare la divort si custodia minorilor, pentru calitatile de comunicator si negociator eficient, precum si pentru abilitatea de a gasi solutii practice de rezolvare a litigiilor de partaj judiciar.

In prezent, Diana gestioneaza in mod direct cele mai complexe cazuri ale Societatii, precum dosarele de partaj si cazurile de rapire internationala de copii.

De asemenea, Diana este consultant in cadrul procesului de elaborare al unor acte normative si co-redactor al unor proiecte de lege in materia dreptului familiei. In prezent, este lector in cadrul proiectului Educatie Juridica in Scoli organizat de catre Baroul Bucuresti.

Doamna avocat Olac colaboreaza frecvent cu diferite publicatii, avand articole si opinii aparute in cotidianele Adevarul, Libertatea, revista Reader’s Digest, Qbebe.ro, s.a.m.d., precum si in cadrul mai multor emisiuni TV. Lista completa de articole si opinii de specialitate publicate pe platforma Juridice.ro poate fi consultata aici.

0
ANI DE EXPERIENTA
0
CONSULTANTE LA SEDIU IN FIECARE LUNA
0
CONSULTANTE ON-LINE IN FIECARE LUNA
0
TERMENE DE JUDECATA IN FIECARE AN
0
MILIOANE DE EURO, VALOAREA BUNURILOR NEGOCIATE IN PARTAJE
0
DOSARE SOLUTIONATE
0
% – RATA DE HOTARARI FAVORABILE IN DOSARE CU MINORI
0
% – DIN CLIENTI NE RECOMANDA

DOMENII DE EXPERIENTA

Divort

DIVORT
Divortul poate fi dificil si stresant. Noi va putem ajuta prin explicarea procedurii, managementul litigiului, asistenta juridica si sfaturi practice. 
Citeste mai mult

Custodia Copiilor

DIVORT CU COPII MINORI
De peste 18 ani, Societatea noastra este implicata in solutionarea problemelor delicate asociate acesor cazuri.
Citeste mai mult

Divort minori

CUSTODIA COPIILOR
Modalitatea de exercitare a autoritatii parintesti (custodia) se reglementeaza obligatoriu odata cu divortul parintilor. Dar este posibil ca parintii sa nu fi fost casatoriti, caz in care custodia se solutioneaza intr-un proces distinct. 

Citeste mai mult

PARTAJUL BUNURILOR COMUNE
Societatea noastra va poate sfatui si asista in legatura cu solutii eficiente de solutionare rapida si onesta a partajului bunurilor comune.
Citeste mai mult

Paternitate

TAGADA DE PATERNITATE
Disputele de acest tip sunt tratate cu profesionalism si discretie totala de catre Societatea noastra, in scopul protejarii si respectarii intereselor clientilor nostri.
Citeste mai mult

Rapire Internationala de Copii

RAPIRE INTERNATIONALA DE COPII
Serviciile Societatii in aceste cazuri sunt complete, incluzand atat asistenta si reprezentare in fata instantei, cat si indrumare in vederea executarii silite a hotararii favorabile. 
Citeste mai mult

Peste 6000 de clienti ne-au trecut pragul pana acum. E randul tau!

Blv. Carol I nr. 52 parter ap. 1 interfon 02 Sector 2 Bucuresti

Luni-Vineri 08:00 – 18:00

021.231.61.42

Cat de utile ai gasit aceste informatii?

Apasa pe stele pentru a ne lasa un rating!

Media rating-ului: 4.3 / 5. Numarul de voturi: 161

Niciun rating pana in prezent! Fi primul care acorda un rating.

Ne pare rau ca nu ai gasit informatiile folositoare.

Ajuta-ne sa imbunatatim continutul!

Spune-ne cum putem sa imbunatatim continutul.