Olac Becheanu Societate Civila de Avocati Bucuresti
Acasa // Divort //
 
 Noul Cod Civil

Noul Cod Civil a intrat in vigoare la 1 octombrie 2011. Iata principalele noutati si modificari din domeniul dreptului familiei:

:: Despagubiri la divort:: Logodna:: Locuinta familiala:: Regimul matrimonial:: Cusodia comuna

 Domenii de Expertiza
+ Divort
:: Despre Divort:: Divort in instanta:: Divort prin acord:: Divort cu copii minori :: Divortul romanilor din strainatate :: Persoane cu nationalitati diferite :: Dreptul de folosinta la divort :: Drepturile mamei si tatalui
+ Custodia Copiilor
:: Despre Custodia Copiilor :: Pensia de intretinere :: Programul de vizita :: Ascultarea copiilor minori :: Stabilirea domiciliului :: Chestiuni de crestere si educare
+ Modificarea Custodiei
:: Despre modificarea custodiei
+ Partajul Bunurilor Comune
:: Despre Partaj :: Partajul inteligent financiar :: Tranzactia judiciara :: Stabilirea regimului matrimonial
+ Cazuri Internationale
:: Rapire Internationala de Copii :: CEDO:: Recunoastere hotarari
+ Conflicte de Paternitate
:: Tagada de paternitate :: Contestarea recunoasterii:: Stabilirea paternitatii

 Misiune si Valori

"Fie ca este vorba de divort, custodia copiilor sau partaj judiciar, cel mai important instrument pe care il oferim clientilor nostri este controlul asupra situatiei in care se afla."


"Increderea reprezinta principalul temei al relatiei client-avocat. Suntem constienti de impactul muncii noastre asupra celor pe care ii reprezentam si oferim angajamentelor asumate intreaga noastra atentie si pricepere."


  Uniunea Nationala a Barourilor din Romania
  Baroul Bucuresti
  "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati
  Toate Drepturile Rezervate © 2000 - 2016
 Despre Divort

Divortul este metoda prin care o casatorie se poate desface, daca exista motive temeinice astfel incat raporturile dintre soti sa fie grav vatamate si casatoria sa nu mai poata continua.

In Romania, divortul este pronuntat, de regula, de catre o instanta de judecata si in conditiile prevazute de Noul Cod Civil.

Divortul se solutioneaza in medie in 1-6 luni, in functie de circumstantele concrete ale fiecarui caz in parte. Conform prevederilor Noului Cod Civil, sotul care se face responsabil de destramarea relatiilor familiale poate fi obligat la plata unor despagubiri catre celalalt sot. Click aici pentru mai multe detalii


Divort

Sotul care initiaza procedura de divort trebuie sa se prezinte personal in instanta. Cu toate acestea, in anumite situatii Societatea noastra va poate reprezenta astfel incat prezenta dvs. sa nu fie necesara.


Decizia de a divorta este deosebit de importanta in viata Dvs. De aceea, asigurati-va ca nu ati luat aceasta decizie intr-un moment tensionat sau de nervozitate si ca ati epuizat toate metodele de impacare cu sotul/sotia Dvs.

Daca ati decis in mod ferm ca doriti sa divortati, puteti sa ne contactati pentru demararea procedurilor necesare.

 


Divort - Studiu de caz

Problema:
Doamna H doreste sa divorteze. Domnul H, sotul ei, este de acord, insa nu doreste sa se prezinte in instanta. Cei doi nu au copii si nici bunuri comune.

Solutia noastra:
Cu toate ca divortul este posibil si fara prezenta ambilor soti in instanta, neprezentarea domnului H ar prelungi procedura de divort si ar face necesara audierea de martori. In aceste conditii, Societatea noastra a asistat-o in instanta pe doamna H, iar pe domnul H l-a indrumat sa mandateze o persoana de incredere care sa se prezinte in locul lui, preferabil o persoana pe care si doamna H sa o cunoasca. Mandatul s-a realizat si, la primul termen de judecata, divortul s-a finalizat.


 Parerea clientilor nostri

"Reprezentantii Societatea au tratat cazul meu cu foarte multa atentie si discretie si au fost promti la fiecare solicitare venita din partea mea. Nu au fost intrebari la care sa nu primesc raspuns. Reprezentantii acestui Cabinet au colaborat excelent cu mine pentru gasirea celor mai bune variante in vederea solutionarii divortului meu.

Un divort nu este un lucru simplu sau usor. Dar cand acest lucru se intampla, este bine sa aveti de partea dvs. avocati profesionisti care sa nu uite in primul sa fie oameni si sa va reprezinte in instanta cu profesionalism si prestanta."

Alina S., mama unei fetite si a unui baietel.
Caz: divort si custodia copiilori.

Mai ai alte intrebari? Contacteaza-ne acum.

 Programari

divort logo

Telefon: 0722 234 576
Fax: 021 231 61 42

E-mail:
office@biroudeavocatura.ro
Orar:
Luni-Joi 09 - 18
Vineri 09 - 16

 
 

 Pentru orice fel de intrebari sau daca doriti sa ne contactati direct, va rugam sa ne sunati la:
(004)0722 234 576 sau pe fax la (004)021 231 61 42
Bucuresti


prima pagina

termeni de utilizare

contact