Olac Becheanu Societate Civila de Avocati Bucuresti
Acasa // Divort //
 
 Noul Cod Civil

Noul Cod Civil a intrat in vigoare la 1 octombrie 2011. Iata principalele noutati si modificari din domeniul dreptului familiei:

:: Despagubiri la divort:: Logodna:: Locuinta familiala:: Regimul matrimonial:: Cusodia comuna

 Domenii de Expertiza
+ Divort
:: Despre Divort:: Divort in instanta:: Divort prin acord:: Divort cu copii minori :: Divortul romanilor din strainatate :: Persoane cu nationalitati diferite :: Dreptul de folosinta la divort :: Drepturile mamei si tatalui
+ Custodia Copiilor
:: Despre Custodia Copiilor :: Pensia de intretinere :: Programul de vizita :: Ascultarea copiilor minori :: Stabilirea domiciliului :: Chestiuni de crestere si educare
+ Modificarea Custodiei
:: Despre modificarea custodiei
+ Partajul Bunurilor Comune
:: Despre Partaj :: Partajul inteligent financiar :: Tranzactia judiciara :: Stabilirea regimului matrimonial
+ Cazuri Internationale
:: Rapire Internationala de Copii :: CEDO:: Recunoastere hotarari
+ Conflicte de Paternitate
:: Tagada de paternitate :: Contestarea recunoasterii:: Stabilirea paternitatii

 Misiune si Valori

"Fie ca este vorba de divort, custodia copiilor sau partaj judiciar, cel mai important instrument pe care il oferim clientilor nostri este controlul asupra situatiei in care se afla."


"Increderea reprezinta principalul temei al relatiei client-avocat. Suntem constienti de impactul muncii noastre asupra celor pe care ii reprezentam si oferim angajamentelor asumate intreaga noastra atentie si pricepere."


  Uniunea Nationala a Barourilor din Romania
  Baroul Bucuresti
  "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati
  Toate Drepturile Rezervate © 2000 - 2016
 Drepturile mamei si tatalui

In legatura cu drepturile parintilor, instantele romane solutioneaza de regula cereri privind exercitarii autoritatii parintesti, locuinta copilului, pensia de intretinere, programul de vizita, s.a.m.d.

Cu toate acestea, instantele sunt competente sa solutioneze si alte probleme ale parintilor, precum numele copiilor, scolarizarea, activitatile extra-scolare, vacantele, domiciliul, s.a.m.d.

Cazurile privitoare la drepturile parintilor sunt emotional incarcate si deseori complexe. Societatea noastra are grija sa mentina atentia aspura aspectelor umane, de bun-simt si sa elimine dusmaniile sau antagonismul. Daca este posibil, incercam sa solutionam problemele dintre parinti pe cale amiabila, negociind un acord reciproc avantajos. Daca acest lucru nu este posibil, clientii nostri se bucura de asistenata si sfaturi specializate pe intregul parcurs al litigiului.


Divort

Drepturile mamei si tatalui - Studiu de caz

Problema:
Doamna N, din Bucuresti, ne-a solicitat asistenta. Ea si sotul ei, domnul N, au neintelegeri serioase cu privire la activitatea scolara si extrascolara a fiicei lor, M, in varsta de 15 ani. Dupa parerea doamnei N, sotul ei este excesiv de sever cu fiica lor si nu ii permite acesteia sa-si urmeze visul de a deveni muzician profesionist. Dupa parerea domnului N, sotia sa nu este atenta la comportamentul fiicei lor, care are note in scadere la scoala si, uneori, ajunge acasa la ore foarte inaintate. Sotii au ajuns la certuri din ce in ce mai serioase din cauza acestor probleme, doamna N solicitandu-ne initial cu asistenta intr-un proces de divort si Custodia Copiilor.

Solutia noastra:
Societatea noastra a demarat procedura de divort, asa cum am fost solicitati. Pe parcurs, am sfatuit-o pe doamna N sa incerce sa solutioneze pe cale amiabila probleme incredintarii minorei si, cu acceptul acesteia, am organizat o sedinta cu sotul acesteia si avocatul ales. In timpul intrevederii, doamna N si domnul N au ajuns la concluzia ca nu vor sa divorteze si ca problema reala este constituita de modul de educare al fiicei lor. Ulterior, reprezentantii nostri au negociat ajungerea la o intelegere prin care parintii au acceptat un compromis legat de relationarea fiecaruia cu fiica lor. Cererea de divort a fost retrasa din instanta, intrucat sotii se impacasera.


 Parerea clientilor nostri

"Reprezentantii Societatea au tratat cazul meu cu foarte multa atentie si discretie si au fost promti la fiecare solicitare venita din partea mea. Nu au fost intrebari la care sa nu primesc raspuns. Reprezentantii acestui Cabinet au colaborat excelent cu mine pentru gasirea celor mai bune variante in vederea solutionarii divortului meu.

Un divort nu este un lucru simplu sau usor. Dar cand acest lucru se intampla, este bine sa aveti de partea dvs. avocati profesionisti care sa nu uite in primul sa fie oameni si sa va reprezinte in instanta cu profesionalism si prestanta."

Alina S., mama unei fetite si a unui baietel.
Caz: divort si custodia copiilori.

Mai ai alte intrebari? Contacteaza-ne acum.

 Programari

divort logo

Telefon: 0722 234 576
Fax: 021 231 61 42

E-mail:
office@biroudeavocatura.ro
Orar:
Luni-Joi 09 - 18
Vineri 09 - 16

 
 

 Pentru orice fel de intrebari sau daca doriti sa ne contactati direct, va rugam sa ne sunati la:
(004)0722 234 576 sau pe fax la (004)021 231 61 42
Bucuresti


prima pagina

termeni de utilizare

contact