Olac Becheanu Societate Civila de Avocati Bucuresti
Acasa // Divort //
 
 Noul Cod Civil

Noul Cod Civil a intrat in vigoare la 1 octombrie 2011. Iata principalele noutati si modificari din domeniul dreptului familiei:

:: Despagubiri la divort:: Logodna:: Locuinta familiala:: Regimul matrimonial:: Cusodia comuna

 Domenii de Expertiza
+ Divort
:: Despre Divort:: Divort in instanta:: Divort prin acord:: Divort cu copii minori :: Divortul romanilor din strainatate :: Persoane cu nationalitati diferite :: Dreptul de folosinta la divort :: Drepturile mamei si tatalui
+ Custodia Copiilor
:: Despre Custodia Copiilor :: Pensia de intretinere :: Programul de vizita :: Ascultarea copiilor minori :: Stabilirea domiciliului :: Chestiuni de crestere si educare
+ Modificarea Custodiei
:: Despre modificarea custodiei
+ Partajul Bunurilor Comune
:: Despre Partaj :: Partajul inteligent financiar :: Tranzactia judiciara :: Stabilirea regimului matrimonial
+ Cazuri Internationale
:: Rapire Internationala de Copii :: CEDO:: Recunoastere hotarari
+ Conflicte de Paternitate
:: Tagada de paternitate :: Contestarea recunoasterii:: Stabilirea paternitatii

 Misiune si Valori

"Fie ca este vorba de divort, custodia copiilor sau partaj judiciar, cel mai important instrument pe care il oferim clientilor nostri este controlul asupra situatiei in care se afla."


"Increderea reprezinta principalul temei al relatiei client-avocat. Suntem constienti de impactul muncii noastre asupra celor pe care ii reprezentam si oferim angajamentelor asumate intreaga noastra atentie si pricepere."


  Uniunea Nationala a Barourilor din Romania
  Baroul Bucuresti
  "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati
  Toate Drepturile Rezervate © 2000 - 2016
 Divort cu copii minori

O situatie des intalnita este accea in care sotii (sau doar unul din soti) doresc sa divorteze, iar din casatorie au rezultat copii minori. In astfel de cazuri, divortul este pronuntat, de regula, de catre o instanta de judecata si, de asemenea, judecatorul va decide cu privire la custodia copiilor.

Divortul in sine se poate pronunta prin acord sau pentru motive temeinice.

In ceea ce priveste custodia copiilor, instanta va avea in vedere, in mod obligatoriu, interesul superior al acestora. Click aici pentru mai multe detalii

Cu privire la stabilirea cheltuielilor de intretinere datorate de catre parintele care nu locuieste impreuna cu copiii, de asemenea, instanta va analiza in mod concret care sunt necesitatile copiilor. Click aici pentru mai multe detalii


Divort

Situatiile de acest fel - in care se iau decizii cu privire la copii minori - sunt de regula stresante si epuizante pentru ambii parinti. De accea, reprezentantii Societatii nostru se folosesc de toate cunostintele si de toata experienta acumulata pentru a oferi servicii juridice si sfaturi care sa ii ajute in mod real pe clienti.

De asemenea, Societatea noastra depune toate eforturile posibile astfel incat parintii sa poata ajunge la o intelegere care sa respecte interesul copiilor. In cazul in care o astfel de intelegere nu se poate realiza, Societatea noastra va formula strategii de instanta personalizate, astfel incat interesul clientilor nostri si al copiilor acestora sa fie respectate in cadrul procesului.


Divort cu copii minori - Studiu de caz

Problema:
Doamna si domnul C se acuza reciproc de destramarea casniciei si amandoi considera ca minorii D si F trebuie sa le fie incredintati. Doamna C ne-a solicitat sa o reprezentam, indicandu-ne ca este dorinta ei sa incerce, mai intai, solutionarea pe cale amiabila a disputei.

Solutia noastra:
Societatea noastra a organizat o intrevedere intre doamna si domnul C, la care a mai fost prezent si avocatul domnului C. In urma discutiilor, partile nu au ajuns la o intelegere, intrucat domnul C a solicitat ca fiica F sa locuiasca alaturi de el, iar doamna C a insistat ca fratii nu trebuie despartiti. In aceasta situatie, Societatea a gandit o strategie de proces si a redactat cererea de chemare in judecata. Pe parcursul litigiului, reprezentantii nostri au sfatuit-o permanent pe doamna C cu privire la toate nelamuririle acesteia si au indrumat-o cu atentie pentru protejarea copiilor de problemele dintre parinti. In final, instanta a decis incredintarea ambilor copii catre doamna C.


 Parerea clientilor nostri

"Am primit raspunsuri clare si solutii pertinente la toate intrebarile pe care le-am pus, precum si sfaturi si indrumari specifice cazului meu. Societatea a abordat litigiul meu cu seriozitate, competenta si profesionalism, astfel incat pot spune faptul ca, daca aveti nevoie de un avocat care sa va sustina cauza, doamna Olac este raspunsul pe care il cautati."

Delia C., mama unui baietel.
Caz: divort, custodia copiilor si program de vizita.

Mai ai alte intrebari? Contacteaza-ne acum.

 Programari

divort logo

Telefon: 0722 234 576
Fax: 021 231 61 42

E-mail:
office@biroudeavocatura.ro
Orar:
Luni-Joi 09 - 18
Vineri 09 - 16

 
 

 Pentru orice fel de intrebari sau daca doriti sa ne contactati direct, va rugam sa ne sunati la:
(004)0722 234 576 sau pe fax la (004)021 231 61 42
Bucuresti


prima pagina

termeni de utilizare

contact