Olac Becheanu Societate Civila de Avocati Bucuresti
Acasa //
 
 Noul Cod Civil

Noul Cod Civil a intrat in vigoare la 1 octombrie 2011. Iata principalele noutati si modificari din domeniul dreptului familiei:

:: Despagubiri la divort:: Logodna:: Locuinta familiala:: Regimul matrimonial:: Cusodia comuna

 Domenii de Expertiza
+ Divort
:: Despre Divort:: Divort in instanta:: Divort prin acord:: Divort cu copii minori :: Divortul romanilor din strainatate :: Persoane cu nationalitati diferite :: Dreptul de folosinta la divort :: Drepturile mamei si tatalui
+ Custodia Copiilor
:: Despre Custodia Copiilor :: Pensia de intretinere :: Programul de vizita :: Ascultarea copiilor minori :: Stabilirea domiciliului :: Chestiuni de crestere si educare
+ Modificarea Custodiei
:: Despre modificarea custodiei
+ Partajul Bunurilor Comune
:: Despre Partaj :: Partajul inteligent financiar :: Tranzactia judiciara :: Stabilirea regimului matrimonial
+ Cazuri Internationale
:: Rapire Internationala de Copii :: CEDO:: Recunoastere hotarari
+ Conflicte de Paternitate
:: Tagada de paternitate :: Contestarea recunoasterii:: Stabilirea paternitatii

 Programari

divort logo

Telefon: 0722 234 576
Fax: 021 231 61 42

E-mail: office@biroudeavocatura.ro

Orar:
Luni-Joi 09 - 18
Vineri 09 - 16


 Misiune si Valori

"Fie ca este vorba de divort, custodia copiilor sau partaj judiciar, cel mai important instrument pe care il oferim clientilor nostri este controlul asupra situatiei in care se afla."


"Increderea reprezinta principalul temei al relatiei client-avocat. Suntem constienti de impactul muncii noastre asupra celor pe care ii reprezentam si oferim angajamentelor asumate intreaga noastra atentie si pricepere."


 Implica-te alaturi de noi

  Uniunea Nationala a Barourilor din Romania
  Baroul Bucuresti
  "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati
  Toate Drepturile Rezervate © 2000 - 2016
 Domenii de Expertiza

Casa de Avocatura "Olac, Becheanu"
are o experienta deosebita in cele mai importante domenii de Dreptul Familiei. Afla mai jos cum te putem ajuta.

 

divort
Divort
Divortul poate fi dificil si stresant. Noi va putem ajuta prin explicarea procedurii, managementul litigiului, asistenta juridica de calitate si sfaturi practice.
Citeste mai mult
divort
Divort in instanta
Procedura clasica de divort este obligatorie atunci cand din casatoria partilor au rezultat copii minori. De multe ori, soti aleg aceasta cale si pentru rezolvarea paratjului concomitent cu divortul.
Citeste mai mult

divort Divort prin acord
Societatea noastra incurajeaza mereu orice posibilitate ca sotii sa ajunga la o intelegere cu privire la divort. In acest fel, costurile si timpul procesului pot fi mult diminuate.
Citeste mai mult
divort Divort cu copii minori
Societatea noastra se bucura de o mare experienta in solutionarea problemelor delicate asociate acesor cazuri.
Citeste mai mult

divort Divortul romanilor din strainatate
Indiferent de tara in care locuiti, Societatea noastra va poate asista si ghida pe parcursul procesului de divort.
Citeste mai mult
divort
Persoane cu nationalitati diferite
Cazurile in care persoane cu cetatenii diferite ajung la divort necesita atentie deosebita datorita problemelor complexe de drept intern si international care se nasc in astfel de situatii.
Citeste mai mult

divort Dreptul de folosinta la divort
In anumite conditii s iodata cu cererea de divort, sotii pot solicita atribuirea folosintei apartamentului bun comun al sotilor sau inchiriat de catre soti.
Citeste mai mult
divort
Drepturile mamei si tatalui
Pe langa divort, va putem asista pentru solutionarea pe cale amiabila sau cu ajutorul instantei de judecata a oricaror probleme legate de exercitarea drepturilor parintesi fata de persoana copilului.
Citeste mai mult


divort Custodia Copiilor
Incredintarea minorilor se solutioneaza obligatoriu odata cu divortul parintilor. Dar este posibil ca parintii sa nu fi fost casatoriti, caz in care incredintarea se judeca intr-un proces distinct.
Citeste mai mult
divort Pensia de Intretinere
Pana la majorat si, uneori, chiar si mai tarziu, parintii sunt datori sa contribuie financiar la cresterea si educarea copiilor lor.
Citeste mai mult

divort Programul de vizita
Dupa incredintarea copiilor catre unul din parinti, celalalt parinte pastreaza dreptul de a avea relatii personale cu acestia. In acest sens, judecatorul poate stabilii un anumit program.
Citeste mai mult
divort Ascultarea copiilor minori
In anumite tipuri de litigii, judecatorul este obligat sa verifice personal situatia copiilor minori.
Citeste mai mult

divort Stabilirea domiciliului
Atunci cand parintii nu mai locuiesc impreuna, unul din acestia poate solicita in instanta sau pe calea medierii stabilirea domiciliului copiilor la domiciliul sau.
Citeste mai mult
divort Chestiuni de crestere si educare
Prin instanta sau la mediere, parintii pot rezolva o serie de neintelegeri legate de cresterea si educarea copiilor lor, precum alegerea gradinitei /scolii/ liceului, organizarea activitatilor extrasoclare, vacantele, etc.
Citeste mai mult

divort Modificarea Custodiei
Reincredintarea minorilor reprezinta actiunea prin care se solicita schimbarea custodiei minorilor.
Citeste mai mult
 

divort Partajul bunurilor comune
Societatea noastra va poate sfatui si asista in legatura cu solutii eficiente de solutionare rapida si onesta a partajului bunurilor comune.
Citeste mai mult
divort

Partajul inteligent financiar
Taxele datorate statului la partaj sunt, in prezent, sufocante. Societatea noastra a gasit solutii de reducere, esalonare sau chiar eliminare a acestor taxe, astfel incat partajul este dinnou accesibil.
Citeste mai mult


divort Tranzactia judiciara
In cele mai multe procese de partaj, Societatea noastra reuseste sa negocieze cu succes incheierea unor intelegeri de impartire a bunurilor.
Citeste mai mult
divort Stabilirea regimului matrimonial
Noul Cod Civil din Romania stabileste noi modalitati juridice prin care soti pot organiza flexibil si eficient patrimoniul anterior si ulterior casatoriei.
Citeste mai mult


divort Rapire Internationala de Copii
Sunt frecvente cazurile in care un copil minor este retinut de catre unul din parinti sai intr-un alt stat decat cel in care domiciliaza in mod obisnuit.
Citeste mai mult
divort CEDO
Societatea noastra asista clienti in legatura cu plangeri formulate impotriva Statului Roman privitoare la incalcarea art. 8 al Conventiei Europene a Drepturilor Omului.
Citeste mai mult

divort Recunosterea hotararilor
Actualizarea actelor de stare civila romane dupa pronuntarea divortului intr-un alt stat pot necesita indeplinirea unei proceduri de recunoastere a hotararii straine.
Citeste mai mult
 

divort Tagada de paternitate
Legal, sotul mamei este prezumat a fi tatal copilului. Dar realitatea poate fi diferita, caz in care tatal prezumtiv, mama sau chiar copilul sunt in masura sa probeze in instanta contrariul.
Citeste mai mult
divort Contesterea recunosterii
Aceasta procedura este la dispozitia oricarei persoane interesate si vizeaza anularea legaturii de filiatie dintre tatal prezumtiv si copilul sau prezumtiv nascut dinafara casatoriei.
Citeste mai mult

divort Stabilirea paternitatii
Procedura vizeaza stabilirea fliaitiei fata de tatal biologic al copilului si poate fi initiata, de regula, de catre mama sau de catre copil.
Citeste mai mult
 

 
 

 Pentru orice fel de intrebari sau daca doriti sa ne contactati direct, va rugam sa ne sunati la:
(004)0722 234 576 sau pe fax la (004)021 231 61 42


prima pagina

termeni de utilizare

contact