Olac Becheanu Societate Civila de Avocati Bucuresti
Acasa // Misiune //
 
 Noul Cod Civil

Noul Cod Civil a intrat in vigoare la 1 octombrie 2011. Iata principalele noutati si modificari din domeniul dreptului familiei:

:: Despagubiri la divort:: Logodna:: Locuinta familiala:: Regimul matrimonial:: Cusodia comuna

 Domenii de Expertiza
+ Divort
:: Despre Divort:: Divort in instanta:: Divort prin acord:: Divort cu copii minori :: Divortul romanilor din strainatate :: Persoane cu nationalitati diferite :: Dreptul de folosinta la divort :: Drepturile mamei si tatalui
+ Custodia Copiilor
:: Despre Custodia Copiilor :: Pensia de intretinere :: Programul de vizita :: Ascultarea copiilor minori :: Stabilirea domiciliului :: Chestiuni de crestere si educare
+ Modificarea Custodiei
:: Despre modificarea custodiei
+ Partajul Bunurilor Comune
:: Despre Partaj :: Partajul inteligent financiar :: Tranzactia judiciara :: Stabilirea regimului matrimonial
+ Cazuri Internationale
:: Rapire Internationala de Copii :: CEDO:: Recunoastere hotarari
+ Conflicte de Paternitate
:: Tagada de paternitate :: Contestarea recunoasterii:: Stabilirea paternitatii

 Misiune si Valori

"Fie ca este vorba de divort, custodia copiilor sau partaj judiciar, cel mai important instrument pe care il oferim clientilor nostri este controlul asupra situatiei in care se afla."


"Increderea reprezinta principalul temei al relatiei client-avocat. Suntem constienti de impactul muncii noastre asupra celor pe care ii reprezentam si oferim angajamentelor asumate intreaga noastra atentie si pricepere."


  Uniunea Nationala a Barourilor din Romania
  Baroul Bucuresti
  "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati
  Toate Drepturile Rezervate © 2000 - 2016
 Misiune

Misiunea noastra

Societatea de Avocat “Olac Diana-Iulia” promoveaza performanta profesionala prin dedicare cauzelor clientilor sai.

Increderea reprezinta principalul temei al relatiei client-avocat. Suntem constienti de impactul muncii noastre asupra celor pe care ii reprezentam si oferim angajamentelor asumate intreaga noastra atentie si pricepere.

Societatea noastru aspira sa ofere solutii optime, imbinand cunostintele juridice si experienta acumulata cu intelegerea valorilor si a principiilor fundamentale ale clientilor nostri.

Valorile noastre

Servicii juridice profesioniste
Toate cazurile clientilor nostri sunt abordate identic: cu maxima seriozitate, implicare si ambitie. Apararea interesul legitim al clientilor nostri constituie axa principala a eforturilor si a muncii noastre. Ne asiguram de faptul ca toate informatiile juridice necesare sunt explicate intr-un limbaj simplu si direct, astfel incat sa poata fi intelese si folosite direct de catre acestia. Fie ca este vorba de divort, Custodia Copiilori sau partaj judiciar, cel mai important instrument pe care il oferim clientilor nostri este controlul asupra situatiei in care se afla.

Confidentialitate
Confidentialitatea este obligatorie si bivalenta in relatia client-avocat. Stim ca procesul de divort, de Custodia Copiilor sau de partaj judiciar inseamna decizii dificile, momente tensionate si schimbari profunde. De aceea, intelegem si aparam necesitatea clientilor nostri la liniste si discretie pe perioada litigiului.

Solutii optime, in spiritul legii
Cunostintele juridice, experienta dobandita si inclinatia catre finalitati practice constituie temeiul serviciilor noastre. Incercam sa obtinem cele mai bune rezultate posibile prin evaluarea permanenta a situatiei juridice si de fapt a clientilor pe care ii asistam. Ne adaptam infrastructurii legale in perpetua modificare, propunand strategii personalizate si care sa indeplineasca toate standardele normative aplicabile.

Respectul fata de clienti
Relatia Societatii cu clientii nostri se bazeaza pe respectul fata de acestia, fata de copiii si familiile lor, fata de problemele juridice si afective pe care la intampina. Credem cu tarie faptul ca, in cazuri de dreptul familiei, avocatul trebuie sa fie mai mult decat un simplu reprezentant juridic; el trebuie sa fie un prieten si un bun sfatuitor. Parerea clientilor nostri

"Am primit raspunsuri clare si solutii pertinente la toate intrebarile pe care le-am pus, precum si sfaturi si indrumari specifice cazului meu. Societatea a abordat litigiul meu cu seriozitate, competenta si profesionalism, astfel incat pot spune faptul ca, daca aveti nevoie de un avocat care sa va sustina cauza, doamna Olac este raspunsul pe care il cautati."

Delia C., mama unui baietel.
Caz: divort, custodia copiilor si program de vizita.

Mai ai alte intrebari? Contacteaza-ne acum.

 Programari

divort logo

Telefon: 0722 234 576
Fax: 021 231 61 42

E-mail:
office@biroudeavocatura.ro
Orar:
Luni-Joi 09 - 18
Vineri 09 - 16

 
 

 Pentru orice fel de intrebari sau daca doriti sa ne contactati direct, va rugam sa ne sunati la:
(004)0722 234 576 sau pe fax la (004)021 231 61 42
Bucuresti


prima pagina

termeni de utilizare

contact