Olac Becheanu Societate Civila de Avocati Bucuresti
Acasa // Onorariile noastre//
 
 Noul Cod Civil

Noul Cod Civil a intrat in vigoare la 1 octombrie 2011. Iata principalele noutati si modificari din domeniul dreptului familiei:

:: Despagubiri la divort:: Logodna:: Locuinta familiala:: Regimul matrimonial:: Cusodia comuna

 Domenii de Expertiza
+ Divort
:: Despre Divort:: Divort in instanta:: Divort prin acord:: Divort cu copii minori :: Divortul romanilor din strainatate :: Persoane cu nationalitati diferite :: Dreptul de folosinta la divort :: Drepturile mamei si tatalui
+ Custodia Copiilor
:: Despre Custodia Copiilor :: Pensia de intretinere :: Programul de vizita :: Ascultarea copiilor minori :: Stabilirea domiciliului :: Chestiuni de crestere si educare
+ Modificarea Custodiei
:: Despre modificarea custodiei
+ Partajul Bunurilor Comune
:: Despre Partaj :: Partajul inteligent financiar :: Tranzactia judiciara :: Stabilirea regimului matrimonial
+ Cazuri Internationale
:: Rapire Internationala de Copii :: CEDO:: Recunoastere hotarari
+ Conflicte de Paternitate
:: Tagada de paternitate :: Contestarea recunoasterii:: Stabilirea paternitatii

 Misiune si Valori

"Fie ca este vorba de divort, custodia copiilor sau partaj judiciar, cel mai important instrument pe care il oferim clientilor nostri este controlul asupra situatiei in care se afla."


"Increderea reprezinta principalul temei al relatiei client-avocat. Suntem constienti de impactul muncii noastre asupra celor pe care ii reprezentam si oferim angajamentelor asumate intreaga noastra atentie si pricepere."


  Uniunea Nationala a Barourilor din Romania
  Baroul Bucuresti
  "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati
  Toate Drepturile Rezervate © 2000 - 2016
 Onorariile noastre

Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" se angajeaza sa furnizeze servicii accesibile de inalta calitate profesionala in schimbul unor onorarii competitive. Credem ca alegerea unui avocat specializat inca de la inceputul procedurilor juridice va duce la economii pe termen lung si va da cele mai mari sanse pentru obtinerea unei solutii favorabile. Nu este neobisnuit ca o solutie favorabila sa fie obtinuta de cel care a beneficiat de serviciile aparatorului mai experimentat.

Daca alegeti sa fiti reprezentat de Societatea noastra, vom lucra impreuna cu dvs. intr-o maniera care sa va ofere cele mai mari beneficii fata de onorariul platit. Aceasta abordare include:

Prima consultanta
Pentru fiecare client nou, prima consultanta ne permite sa intelegem complet si corect situatia juridica si de fapt in care se afla. Pe baza acestor date, suntem in masura sa le comunicam clientilor evaluarea noastra cu privire la caz. Clientii nostri ne spun deseori faptul ca prima consultanta este de foarte buna calitate si se poate ca aceasta sa fie si singura de care ei au nevoie la momentul respectiv. Daca este necesara asistenta noastra si in continuare, va vom explica pasii si costurile implicate. Intotdeauna vom incerca sa gasim solutiile cele mai eficiente din punct de vedere financiar.

Managementul cazului
O parte importanta a muncii noastre este reprezentata de monitorizarea permanenta a costurilor procesului fata de cele mai probabile beneficii pe care clientii le vor obtine la final. De asemenea, daca preluam un caz aflat deja pe rolul instantelor, costurile vor fi evaluate avandu-se in vedere munca deja depusa in acel dosar.

Reducerea taxelor judiciare
Pentru anumite tipuri de litigii, taxele judiciare datorate statului reprezinta mai mult de 80% din structura totala a costurilor. Din acest motiv, Societatea ofera solutii legale clientilor sai pentru gasirea celor mai eficiente solutii de esalonare, reducere sau chiar eliminare a taxelor judiciare.

Variante de achitare a onorariului Societatii
Accesibilitatea serviciilor noastre este data de solutiile multiple de achitare a onorariilor noastre. Cea mai des intalnita varainta este aceea de stabilire a onorariului sub forma unei sume globale aferenta tuturor serviciilor noastre si care poate fi platita in mai multe transe. De asemenea, onorariul este uneori stabilit in functie de numarul de ore lucrate in contul clientului (onorariul orar) sau in functie de realizarea unui obiectiv precis (onorariu de succes).


 Parerea clientilor nostri

"Am primit raspunsuri clare si solutii pertinente la toate intrebarile pe care le-am pus, precum si sfaturi si indrumari specifice cazului meu. Societatea a abordat litigiul meu cu seriozitate, competenta si profesionalism, astfel incat pot spune faptul ca, daca aveti nevoie de un avocat care sa va sustina cauza, doamna Olac este raspunsul pe care il cautati."

Delia C., mama unui baietel.
Caz: divort, custodia copiilor si program de vizita.

Mai ai alte intrebari? Contacteaza-ne acum.

 Programari

divort logo

Telefon: 0722 234 576
Fax: 021 231 61 42

E-mail:
office@biroudeavocatura.ro
Orar:
Luni-Joi 09 - 18
Vineri 09 - 16

 
 

 Pentru orice fel de intrebari sau daca doriti sa ne contactati direct, va rugam sa ne sunati la:
(004)0722 234 576 sau pe fax la (004)021 231 61 42
Bucuresti


prima pagina

termeni de utilizare

contact