Olac Becheanu Societate Civila de Avocati Bucuresti
Acasa // Stabilirea paternitatii //
 
 Noul Cod Civil

Noul Cod Civil a intrat in vigoare la 1 octombrie 2011. Iata principalele noutati si modificari din domeniul dreptului familiei:

:: Despagubiri la divort:: Logodna:: Locuinta familiala:: Regimul matrimonial:: Cusodia comuna

 Domenii de Expertiza
+ Divort
:: Despre Divort:: Divort in instanta:: Divort prin acord:: Divort cu copii minori :: Divortul romanilor din strainatate :: Persoane cu nationalitati diferite :: Dreptul de folosinta la divort :: Drepturile mamei si tatalui
+ Custodia Copiilor
:: Despre Custodia Copiilor :: Pensia de intretinere :: Programul de vizita :: Ascultarea copiilor minori :: Stabilirea domiciliului :: Chestiuni de crestere si educare
+ Modificarea Custodiei
:: Despre modificarea custodiei
+ Partajul Bunurilor Comune
:: Despre Partaj :: Partajul inteligent financiar :: Tranzactia judiciara :: Stabilirea regimului matrimonial
+ Cazuri Internationale
:: Rapire Internationala de Copii :: CEDO:: Recunoastere hotarari
+ Conflicte de Paternitate
:: Tagada de paternitate :: Contestarea recunoasterii:: Stabilirea paternitatii

 Misiune si Valori

"Fie ca este vorba de divort, custodia copiilor sau partaj judiciar, cel mai important instrument pe care il oferim clientilor nostri este controlul asupra situatiei in care se afla."


"Increderea reprezinta principalul temei al relatiei client-avocat. Suntem constienti de impactul muncii noastre asupra celor pe care ii reprezentam si oferim angajamentelor asumate intreaga noastra atentie si pricepere."


  Uniunea Nationala a Barourilor din Romania
  Baroul Bucuresti
  "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati
  Toate Drepturile Rezervate © 2000 - 2016
 Stabilirea paternitatii

Exista anumite situati cand un copil nu are din punct de vedere juridic un tata. Este vorba de imprejurarea in care o cerere in tagaduirea paternitatii a fost admisa sau cand nicio persoana nu a recunscut un copil nascut.

In asemenea situatii, mama copilului sau chiar copilul sunt primele persoane interesate sa solicite stabilirea pe cale judiciara a paternitatii. Aceasta actiune se numeste in stabilirea paternitatii.

Aceasta actiune este asemanatoare cu cea de tagada a paternitatii, insa in sens invers. Societatea noastra beneficiaza si in acest domeniu de o experienta deosebita, mai ales in cazurile in care presupusul tata are interes sa nu i se stabilesca paternitatea.


Divort

Contestarea recunoasterii - Studiu de caz

Problema:
Doamna G-F, mama minorului D, ne-a rugat sa o ajutam, intrucat domnul H, tatal minorului, cu care doamna a avut o relatie, refuza sa recunoasca paternitatea copilului.

Solutia noastra:
Societatea noastra a demarat actiunea in stabilirea paternitatii. In ciuda opozitiei tatalui, in instanta reprezentantii nostri au probat faptul ca domnul H este tatal biologic al copilului, astfel incat instanta a hotarat in favoarea doamnei G-F.


 Parerea clientilor nostri

"Am primit raspunsuri clare si solutii pertinente la toate intrebarile pe care le-am pus, precum si sfaturi si indrumari specifice cazului meu. Societatea a abordat litigiul meu cu seriozitate, competenta si profesionalism, astfel incat pot spune faptul ca, daca aveti nevoie de un avocat care sa va sustina cauza, doamna Olac este raspunsul pe care il cautati."

Delia C., mama unui baietel.
Caz: divort, custodia copiilor si program de vizita.

Mai ai alte intrebari? Contacteaza-ne acum.

 Programari

divort logo

Telefon: 0722 234 576
Fax: 021 231 61 42

E-mail:
office@biroudeavocatura.ro
Orar:
Luni-Joi 09 - 18
Vineri 09 - 16

 
 

 Pentru orice fel de intrebari sau daca doriti sa ne contactati direct, va rugam sa ne sunati la:
(004)0722 234 576 sau pe fax la (004)021 231 61 42
Bucuresti


prima pagina

termeni de utilizare

contact