Casa de Avocatura “Olac, Becheanu” se angajeaza sa furnizeze servicii accesibile de inalta calitate profesionala in schimbul unor onorarii competitive. Credem ca alegerea unui avocat specializat inca de la inceputul procedurilor juridice va duce la economii pe termen lung si va da cele mai mari sanse pentru obtinerea unei solutii favorabile. Nu este neobisnuit ca o solutie favorabila sa fie obtinuta de cel care a beneficiat de serviciile aparatorului mai experimentat.

Daca alegeti sa fiti reprezentat de Societatea noastra, vom lucra impreuna cu dvs. intr-o maniera care sa va ofere cele mai mari beneficii fata de onorariul platit.

Aceasta abordare include:

Prima consultanta
Pentru fiecare client nou, prima consultanta ne permite sa intelegem complet si corect situatia juridica si de fapt in care se afla. Pe baza acestor date, suntem in masura sa le comunicam clientilor evaluarea noastra cu privire la caz. Clientii nostri ne spun deseori faptul ca prima consultanta este de foarte buna calitate si se poate ca aceasta sa fie si singura de care ei au nevoie la momentul respectiv. Daca este necesara asistenta noastra si in continuare, va vom explica pasii si costurile implicate. Intotdeauna vom incerca sa gasim solutiile cele mai eficiente din punct de vedere financiar.

Managementul cazului
O parte importanta a muncii noastre este reprezentata de monitorizarea permanenta a costurilor procesului fata de cele mai probabile beneficii pe care clientii le vor obtine la final. De asemenea, daca preluam un caz aflat deja pe rolul instantelor, costurile vor fi evaluate avandu-se in vedere munca deja depusa in acel dosar.

Reducerea taxelor judiciare
Pentru anumite tipuri de litigii, taxele judiciare datorate statului reprezinta mai mult de 80% din structura totala a costurilor. Din acest motiv, Societatea ofera solutii legale clientilor sai pentru gasirea celor mai eficiente solutii de esalonare, reducere sau chiar eliminare a taxelor judiciare.

Variante de achitare a onorariului Societatii
Accesibilitatea serviciilor noastre este data de solutiile multiple de achitare a onorariilor noastre. Cea mai des intalnita varainta este aceea de stabilire a onorariului sub forma unei sume globale aferenta tuturor serviciilor noastre si care poate fi platita in mai multe transe. De asemenea, onorariul este uneori stabilit in functie de numarul de ore lucrate in contul clientului (onorariul orar) sau in functie de realizarea unui obiectiv precis (onorariu de succes).

Peste 6000 de clienti ne-au trecut pragul pana acum. E randul tau!

Blv. Carol I nr. 52 parter ap. 1 interfon 02 Sector 2 Bucuresti

Luni-Vineri 08:00 – 18:00

021.231.61.42

Cat de utile ai gasit aceste informatii?

Apasa pe stele pentru a ne lasa un rating!

Media rating-ului: 5 / 5. Numarul de voturi: 4

Niciun rating pana in prezent! Fi primul care acorda un rating.

Ne pare rau ca nu ai gasit informatiile folositoare.

Ajuta-ne sa imbunatatim continutul!

Spune-ne cum putem sa imbunatatim continutul.