Termeni si Conditii de Utilizare
-www.divorteaza-ma.ro-

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

1.1 Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse urmatoarelor termene si conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati, fara limitari sau calificari, aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare.

1.2 Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari, Termenii si Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest Site.

2. Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzind fara limitare toate textele si imaginile, “Continutul”, reprezinta proprietatea "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati cu toate drepturile rezervate, cu exceptia cazului in care nu este altfel specificat.

3. Utilizarea Site-ului

Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" acorda  permisiunea de a utiliza Site-ul in urmatoarele conditii:

3.1 Puteti descarca Continutul, insa doar pentru folosul personal si ne-comercial si cu conditia de a va conforma cu informatiile referitoare la dreptul de autor (copyright) si alte drepturi de proprietate intelectuala cuprinse in Continut.

3.2 Nu aveti permisiunea sa distribuiti, sa modificati, sa copiati (cu exceptia celor mai sus mentionate), sa transmiteti, sa expuneti, sa refolositi, sa reproduceti, sa publicati, sa autorizati, sa acordati o licenta de folosire, sa creati lucrari derivate din, sau sa transferati, sa arhivati, sa vindeti sau sa folositi Continutul in alt mod, fara acordul in scris al "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati.

3.3 Este interzis sa folositi Site-ul pentru a afisa sau transmite orice fel de material ce are caracter amenintator, fals, inselator, abuziv, de hartuire, licentios, calomniator, vulgar, obscen, scandalos, instigator, pornografic sau profanator, sau orice alt fel de material care poate constitui sau incuraja un comportament ce va putea da nastere unei infractiuni, sau ar putea conduce la raspundere civila, sau ar incalca in alt mod legea. Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" va coopera cu oricare dintre autoritatile desemnate sa aplice legea si se va conforma cu orice sentinta judecatoreasca prin care se cere sau se ordona "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati sa dezvaluie identitatea oricarei persoane care ar afisa sau transmite orice fel de informatie sau material de acest fel pe sau prin intermediul Site-ului.

3.4 Este interzis sa utilizati Site-ul in scop de publicitate sau pentru orice fel de cerere/oferta cu caracter comercial.

4. Lipsa garantiilor

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT "CA ATARE" FARA A SE OFERI NICIO GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

5. Exonerarea de Raspundere

5.1 UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE IN TOTALITATE PE PROPRIA DUMNEAVOASTRA RASPUNDERE. "OLAC, BECHEANU" SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI SI SOCIETATILE SALE AFILIATE, FUNCTIONARII, DIRECTORII, AGENTII SAU ORICE ALTA PARTE IMPLICATA IN CONCEPEREA, PRODUCEREA SAU OFERIREA SITE-ULUI NU SUNT RASPUNZATOARE PENTRU DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE, DE ORICE NATURA, CE AR REZULTA DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI SAU.

5.2 "OLAC, BECHEANU" SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI NU ISI ASUMA NICI O RESPONSABILITATE SI NU VA FI RASPUNZATOR PENTRU NICI O DAUNA SAU VIRUSI CARE AR PUTEA SA VA INFECTEZE COMPUTERUL SAU ALTE BUNURI IN URMA ACCESARII SAU UTILIZARII ACESTUI SITE, SAU DESCARCARII ORICARUI MATERIAL, INFORMATII, TEXT, IMAGINI VIDEO SAU AUDIO DE PE ACEST SITE.

6. Link-uri pe site-urile unei terte parti

6.1 Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri. Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

6.1.1 Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
6.1.2 Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
6.1.3 Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
6.1.4 Nu ofera o securitate adecvata;
6.1.4 Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau
6.1.5 Sunt licentioase sau calomnioase.

6.2 De asemenea, Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati.

7. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare

7.1 Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Conditii de Utilizare prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Conditiile de Utilizare actualizate.

7.2 UTILIZATI ACEST SITE PE PROPRIA RESPONSABILITATE. NICI Societatea DE AVOCAT "OLAC DIANA-IULIA", NICI SUCURSALELE, AFILIATII, DIRECTORII SAU MANAGERII, NICI AGENTII SAI SAU TERTII IMPLICATI IN CREAREA, PRODUCEREA SAU LIVRAREA SITE-ULUI NU SUNT RESPONSABILI PENTRU DAUNELE DIRECTE, INDIRECTE, PUNITIVE, INCIDENTALE, SPECIALE, LOGICE SAU ALTE DAUNE LEGATE DE UTILIZAREA ACESTUI SITE SAU A CONTINUTULUI INDIFERENT DACA SE REALIZEAZA PE BAZA UNUI CONTRACT, RESPONSABILITATE STRICTA SAU ALTA MODALITATE, CHIAR CU AVERTIZAREA PRIVIND POSIBILITATEA UNOR ASTFEL DE DAUNE.

8. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Conditii de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania. Instantele competente din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi in legatura cu prevederile Conditiilor de Utilizare si/sau Continutul site-ului sau in cazul disputelor in care aceste Conditii de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

9. Drepturi de Autor

9.1 "Olac, Becheanu SCA" si logoul cuprinzand capitelul ionic stilizat sunt marci inregistrate ale "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati.

9.2 Orice informatii sau materiale transmise catre site prin posta electronica sau in alt mod vor fi considerate ca fiind neconfidentiale si fara a fi protejate de drepturi intelectuale cu exceptia datelor personale ale utilizatorilor acestui site. Orice informatie transmisa sau dispusa in mod voluntar pe site devine proprietatea "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati sau a societatilor afiliate acesteia si va putea fi utilizata in orice scop dorit de Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" cu respectarea legislatiei in vigoare. Mai mult, Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" poate utiliza fara nici un fel de restrictii orice idee, concept, know-how sau tehnici continute in orice comunicare transmisa in mod voluntar de orice utilizator catre site, in orice scop ar fi fost facuta. In cazul in care aveti o idee noua, o sugestie sau o propunere catre Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" va rugam sa n-o faceti publica prin trimiterea acesteia pe site, va rugam ca in acest caz sa trimiteti o scrisoare catre Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" - Bucuresti, Str. Johann Strauss nr. 2 sc. A et. 1 ap. 3 Sector 2 si veti fi contactat daca ideea dumneavoastra va fi considerata interesanta. Prin utilizarea acestui site, utilizatorul poate transmite si/sau Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" poate colecta anumite informatii cu caracter tehnic pentru orice scop ar considera necesar.

9.3 Imaginile persoanelor sau ale locurilor prezentate in acest site sunt fie proprietatea "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati sau folosite cu permisiune de catre "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati. Utilizarea acestora de catre orice utilizator sau de catre orice persoana autorizata de acesta este interzisa, in afara cazurilor specifice prevazute prin acesti Termeni si Conditii sau a altor cazuri in care permisiunea expresa de folosire a fost prevazuta in continutul site-ului.

9.4 Marcile inregistrate, siglele, sau sloganele (general definite ca "Marci Inregistrate") din continutul site-ului sunt marci inregistrate si neinregistrate ale "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati si ale altora. Nimic din continutul site-ului nu va putea fi interpretat ca acordand implicit, prin derogare sau in alt fel, orice licenta sau drept de a folosi oricare dintre marcile inregistrate prezentate pe site fara aprobarea scrisa a "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati sau a tertei parti care detine drepturile asupra marcii inregistrate prezentate pe site. Utilizarea unei Marci ce apare si este folosita pe acest site sau oricare continut al acestui site, in tot sau in parte, este strict interzisa, in afara exceptiilor prevazute in acesti Termeni si Conditii.

9.5 Casa de Avocatura "Olac, Becheanu" nu a revizuit nici unul din site-urile care sunt conectate (linked) cu acest site si nu este responsabila de continutul nici unui site din afara site-ului care face obiectul acestor Termeni si Conditii. Accesul la site-ul acesta, la paginile externe sau la oricare alt site se face pe riscul personal al utilizatorului si fara permisiunea "Olac, Becheanu" Societate Civila de Avocati.

9.6 Prezentul site a fost conceput in acord cu prevederile in vigoare la data de 01.01.2016 ale Statutului Profesiei de Avocat si ale Legii 51/1995.

 

01.01.2016

 

Inchide Fereastra