Exista situatii in care autoritatile romane si instantele de judecata aduc prejudicii grave cetatenilor prin dispozitiile sau sentintele lor. In anumite conditii, prejudiciile cauzate in astfel de situatii pot fi reparate de catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO).

Acest organism specializat judeca toate cauzele in legatura cu incalcari ale cuprinsului Conventiei Eruopene a Drepturilor Omului.

Societatea noastra este specializata in acest domeniu pe plangerile intemeiate in art. 8 – Dreptul la respectarea vietii private si de familie:

“1. Orice persoana are dreptul la respectarea vietii sale private si de familie, a domiciliului sau si a corespondentei sale.

2. Nu este admisibil amestecul unei autoritati publice in exercitarea acestui drept decat in masura in care acest amestec este prevazut de lege si daca constituie o masura care, intr-o societate democratica, este necesara pentru securitatea nationala, siguranta publica, bunastarea economica a tarii, apararea ordinii si prevenirii faptelor penale, protejarea sanatatii sau a moralei, ori protejarea drepturilor si libertatilor altora.”

Toti clientii care considera ca au fost victima unui abuz cu privire la viata lor privata sau de familie sunt consultati si sfatuiti de catre Societatea noastra. In cazul in care consideram ca exista justificare pentru inaintarea unei plangeri la CEDO, Societatea noastra isi asista si reprezinta clientii in fata acestei instante.

Peste 6000 de clienti ne-au trecut pragul pana acum. E randul tau!

Blv. Carol I nr. 52 parter ap. 1 interfon 02 Sector 2 Bucuresti

Luni-Vineri 08:00 – 18:00

021.231.61.42

Cat de utile ai gasit aceste informatii?

Apasa pe stele pentru a ne lasa un rating!

Media rating-ului: 5 / 5. Numarul de voturi: 3

Niciun rating pana in prezent! Fi primul care acorda un rating.

Ne pare rau ca nu ai gasit informatiile folositoare.

Ajuta-ne sa imbunatatim continutul!

Spune-ne cum putem sa imbunatatim continutul.