Exista anumite situati cand un copil nu are din punct de vedere juridic un tata. Este vorba de imprejurarea in care o cerere in tagaduirea paternitatii a fost admisa sau cand nicio persoana nu a recunscut un copil nascut.

In asemenea situatii, mama copilului sau chiar copilul sunt primele persoane interesate sa solicite stabilirea pe cale judiciara a paternitatii. Aceasta actiune se numeste in stabilirea paternitatii.

Aceasta actiune este asemanatoare cu cea de tagada a paternitatii, insa in sens invers. Societatea noastra beneficiaza si in acest domeniu de o experienta deosebita, mai ales in cazurile in care presupusul tata are interes sa nu i se stabilesca paternitatea.

Contestarea recunoasterii – Studiu de caz

Problema:
Doamna G-F, mama minorului D, ne-a rugat sa o ajutam, intrucat domnul H, tatal minorului, cu care doamna a avut o relatie, refuza sa recunoasca paternitatea copilului.

Solutia noastra:
Societatea noastra a demarat actiunea in stabilirea paternitatii. In ciuda opozitiei tatalui, in instanta reprezentantii nostri au probat faptul ca domnul H este tatal biologic al copilului, astfel incat instanta a hotarat in favoarea doamnei G-F.

Peste 6000 de clienti ne-au trecut pragul pana acum. E randul tau!

Blv. Carol I nr. 52 parter ap. 1 interfon 02 Sector 2 Bucuresti

Luni-Vineri 08:00 – 18:00

021.231.61.42

Cat de utile ai gasit aceste informatii?

Apasa pe stele pentru a ne lasa un rating!

Media rating-ului: 5 / 5. Numarul de voturi: 2

Niciun rating pana in prezent! Fi primul care acorda un rating.

Ne pare rau ca nu ai gasit informatiile folositoare.

Ajuta-ne sa imbunatatim continutul!

Spune-ne cum putem sa imbunatatim continutul.